Intrebari Frecvente

Îți poți schimba comanda într-un interval de maxim 12 de ore. Dacă au trecut mai mut de 12 de ore de când ai făcut comanda, nu putem garanta că se mai poate schimba sau anula. 

Motivul principal pentru care nu mai acceptam anularea sau modificarea comenzii după 12 de ore este faptul că, odată ce am primit fotografia de la tine, designerii noștri se apuca să o editeze în cel mai scurt timp posibil, iar anularea sau schimbarea comenzii ar conduce la munca zadarnica a acestora.

După 24-48 de ore de la efectuarea comenzii vrei primi un mail cu designul finalizat. În acest pas o să așteptam un feedback de la tine în legătură cu creația. În cazul în care nu ești mulțumit, vei beneficia de editări nelimitate până când ne vei da acceptul să îl trimitem mai departe la printat.

Printăm pe doua rame de pânză de dimensiuni diferite:

30x50 cm 

Acesta este un canvas grozav de dimensiuni medii, care arată perfect în holurile de intrare, dormitoare și, bineînțeles ... deasupra patului copilului tău! 

50x70 cm 

Aceasta este dimensiunea noastra preferată și este cea mai vândută. Nu ai cum sa dai greș cu ea.

Ne pare rău, dar acest lucru nu este posibil. Nu mai putem adaugă accesorii sau alte culori pe fundal, deoarece suntem foarte mândri de munca noastră și ne place să menținem lucrurile uniforme. 

Este posibil să putem face mici modificări pentru a îmbunătăți calitatea designului, dar adăugarea și eliminarea elementelor nu le putem face. 

Dacă urmărești pașii de mai jos, atunci da, este foarte probabil ca fotografia să fie numai bună de utilizat.

Imaginea trebuie realizată de la nivelul ochilor – camera plasată prea sus va crea un unghi nepotrivit pentru tablou

Asigură-te că poza este facută la lumină bună

Încearcă să surprinzi o imagine cu copilul tău care privește ușor într-o parte. 

Încearcă să faci poza mai aproape de față pentru a ne permite să surprindem caracteristicile unice ale copilului tău.

Nu adăuga poze mișcate

Realizăm o verificare foto pentru fiecare comandă nouă pe care o primim și iți vom trimite prin e-mail dacă avem nevoie de una diferită.

Dar este mai bine să te asiguri că încarci cea mai bună fotografie pe care o ai inca de la inceput. În cazul în care avem nevoie de o fotografie nouă , timpul de livrare o sa creasca putin.

Te rugam să reții faptul că, dacă refuzi să furnizezi un înlocuitor după ce te-am informat că fotografia originală nu este de calitate, atunci iți vom restitui banii și vom anula comanda.

Reține că este responsabilitatea clientului să furnizeze o fotografie de înaltă calitate și, deși examinăm comenzile, fotografiile de calitate scăzută nu vor rezulta într-un  design la fel de bun ca cele pe care le avem afișate pe site. Toate exemplele de pe site-ul nostru web au fost produse folosind fotografii calitative.

Nu, nu ar trebui să conteze. Nu iți face griji dacă există o mulțime de lucruri în fundal. Evident, este mai bine dacă este un fundal clar, dar nu este o problemă.

Nu pictăm de la zero. Suntem un studio de design digital și folosim o serie de tehnici proprii de editare a fotografiilor, retușarea profesională a fotografiilor, precum și o serie de lovituri complexe de perii și procese de amestecare pentru a transforma fotografia originală într-un portret.