Despre noi

Povestea Tabloido.ro a început cu Mihnea, un băiețel de 9 ani, care, ca orice copil, avea un erou. Visa să fie la fel ca Spiderman. Știa că săritul de pe o clădire pe alta nu este cu putință, însă, cel mai mult, admira curajul lui Spiderman. Ar fi vrut să aibă măcar o fărâmă din el. Era cumva trist că, la 9 ani, nu poți avea suficient curaj cât să devii un supererou.

Pe mama lui o cunoșteam de mai multă vreme. Într-o zi, ne-a rugat să o ajutăm cu o idee. Voia să îi ofere băiatului ei ceva deosebit. Ceva care să îl încurajeze și să îi amintească de faptul că visele pot deveni realitate.

Ce a urmat?

S-a auzit un ciocănit ușor în ușă. Mama a intrat zâmbitoare în camera lui Mihnea. Ținea în mână un pachet ambalat frumos în hârtie colorată. I l-a întins...

Mihnea l-a luat uimit. Primea un cadou fără ca măcar să fie ziua lui? A rupt nerăbdător ambalajul. Era un tablou! Un tablou cu Spiderman? Dar, stai! Din tablou îi zâmbea chiar Mihnea pe post de Spiderman! Era atât de fericit, încât nici nu mai putea vorbi.

– Dragul meu erou curajos, l-a îmbrățișat ea.

– Erou?! s-a mirat Mihnea.

– Da, sunt așa de mândră de tine! Doamna învățătoare mi-a spus că ai avut curajul să recunoști că tu ai rupt clanța de la ușa clasei, deși nimeni nu te văzuse. Ai fost la fel de curajos ca Spiderman. Ba chiar mai curajos!

Mihnea a țâșnit pe ușă.

– Tati, tati! Sunt supererou!

Bucuria lui Mihnea ne-a inspirat să mergem mai departe și să o transmitem și altor copii.

Copiii iubesc eroii și eroinele din filme sau desene animate. Admiră la ei curajul, bunătatea, altruismul, generozitatea.

La rândul vostru, puteți simți bucuria mamei lui Mihnea, atunci când acesta a desfăcut ambalajul tabloului în care apărea ca fiind personajul său preferat.

Oferindu-i un astfel de tablou, îi vei transmite că putem fi cu toții supereroi, chiar și fără a zbura sau a avea puteri supranaturale. Prin fapte mici, aparent neînsemnate, zi de zi, putem fi eroi pentru cei din jurul nostru.

Iti multumim pentru interesul pe care l-ai acordat pentru a citi povestea noastra. Foloseste codul "MIHNEA25", inainte de finalizarea comenzii, ca sa beneficiezi de 25 de lei reducere.

Tabloido.ro
Copilul meu, eroul meu!