Livrare

Dorim să ne asigurăm că dragii tăi copii primesc tablourile murale la timp, până de Crăciun, fapt pentru care îți reamintim că măsurile luate împotriva COVID 19 sunt încă active, fenomen ce îngreunează livrarea coletelor. Tocmai din acest motiv, îți recomandăm să comanzi din timp!

Verificarea design-ului final

Ne așteptăm ca design-urile să fie trimise pe email, pentru verificare, în maxim 2 zile lucrătoare ( cu excepția că design-urile la comandă să dureze până la maxim 5 zile lucrătoare) din momentul în care ai plasat comanda. Pentru design-urile digitale, după aprobare, contactează-ne dacă nu ai primit design-ul final în maxim 24 de ore. ( Ne așteptăm ca acest interval să crească cu cat ne apropiem de Crăciun).

Timp de Livrare

De obicei tablourile noastre personalizate sunt livrate în 3-5 zile lucrătoare, din momentul aprobării design-ului.

În majoritatea cazurilor, expedierea va ajunge mai repede decât timpul de livrare citat. Cu toate acestea, în unele cazuri, expedierea poate dura încă 2-4 zile lucrătoare pentru a ajunge. Te rugăm să ai răbdare, artiștii noștri lucrează din greu pentru a transforma fotografia copilului tău într-o capodoperă unică.

Îngrijorat că nu vei primi tabloul la timp?

Formatul digital s-ar putea să fie cea mai bună varianta pentru ține. Obține design-ul finalizat în câteva zile, direct la tine pe email, iar după printează-l local.

 ATENȚIE: Asigură-te că atât emailul cât și numărul de telefon sunt corecte, pentru ca mesajele noastre să poată ajunge către tine.